Hjerting AV-Teknik er WUAV
Fremtiden for virksomheden er WUAV

Vi hører det igen og igen. Kunderne – og kundernes kunder – siger WUAV (eller wauw) når vi har leveret (wu)AV-Teknik og en færdig løsning. Det er vi stolte af. Derfor har vi besluttet, at vi fra den 27. april 2016 hedder WUAV, med det lille link i navnet, at det fortsat handler om AV-teknik.

Udtrykket WUAV handler om begejstring, om en fantastisk oplevelse, om glæde, om det u-forventelige, om at blive positiv overrasket og om alt det, der kan siges glad med et lille ord: WUAV. Det er med de betydninger, vi går på arbejde og leverer WUAV-oplevelser.

Historien bag virksomheden er WUAV
Virksomheden er stiftet i 2002 af to gammelkendte og anerkendte virksomheder, Hjerting TV Service og Radio Holm.  Navnet blev Hjerting AV-Teknik, og har siden stiftelsen udviklet og leveret professionelle AV-løsninger til virksomheder over alt i Danmark:

  • Hoteller og restauranter
  • Institutioner
  • Kirker
  • Kommuner
  • Kulturhuse / kulturinstitutioner
  • Liberale erhverv
  • Off-shore virksomheder / rederier
  • Produktions- og handelsvirksomheder
  • Skoler

Fremtiden for virksomheden er WUAV
Du kan forvente, at vi lever op til navnet, og at medarbejderne er professionelle i tanke og handling. Beslutningen er at levere: WUAV

loliukl

WUAV er autoriseret og certificeret partner for en række kendte og anerkendte mærker. Det betyder, at du får nyeste viden om produkterne og får uddannede rådgivere og teknikkere til din rådighed.

Højeste kreditværdighed
WUAV har modtaget topkarakter i kreditværdighed “AAA” af Soliditet, som rangerer virksomheders kreditværdighed og økonomisk soliditet.

Karakteren AAA bliver på Soliditet.dk beskrevet som: “Højeste kreditværdighed – For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.”

AAA JPG

 

Læs mere om vores CSR-politik

Salgs- og leveringsbetingelser

Download brochure

Kontakt

Jan Larsen

Teknisk ansvarlig – B&O Service

7511 5544

SEND MAIL

– og Jan er i øvrigt også WUAV-meget engageret i alle børns trivsel.

Hans Kristensen

Servicetekniker

7511 5544

SEND MAIL

– og Hans er i øvrigt også WUAV-entusiast i modeltog.

Brian Jensen

Service tekniker og installatør

7511 5544

SEND MAIL

– og Brian er i øvrigt også WUAV-vild med Lé Mans.